Fizioterapija

Terme Topolšica Vam ponuja odlično okrevanje ali pa samo sprostitev z zdravilno termalno vodo. 

Ključnega pomena je pri zdravljenju poškodb in pa tudi ortopedskih nepravilnosti ter nevroloških obolenjih. Torej bo prav prišla vsem, ki imate bolečine v sklepih in hrbtenici, športne poškodbe, stanja po operacijah sklepov ali hrbtenice, osteoporozo, kronične težave revmatskih bolezni ali motne periferne prekrvavitve. V osrčju narave, z neonesnaženim zrakom, termalno vodo ter seveda s pomočjo izkušenih in profesionalnih fizioterapevtov bo bil proces okrevanja bistveno krajši, rezultati le-tega pa vidno boljši.
Fizioterapija

S fizioterapevtskimi storitvami, kot so toplota, voda in gibanje izločamo iz našega telesa strupene snovi in tako pospešimo izmenjavo hranilnih snovi med celicami, bolečine se bodo zmanjšale, povečal pa se bo obrambni mehanizem organizma ter naša splošna psihofizična pripravljenost, torej blagodejno vpliva tudi na našo psiho, na povezanost telesa z dušo. Voda doseže temperaturo tja do 32 stopinj Celzija in tako blagodejno vpliva na naše mišice in boleče predele, ter nam omogoča lažje gibanje. Pomaga tudi pri razstrupljanju telesa ter zmanjšuje njegovo zakisanost.

V Termah Topolšica gre za oligomineralno vodo, kar pomeni, da vsebuje vse ključno pomembne katione (kalij, kalcij, magnezij, železo) in anione (klori, fluorid, jod, nitrat in sulfat) za normalno delovanje našega telesa. Tu najdemo termalne vodne površine v obliki bazenov in pa tudi vodne atrakcije za mlajše obiskovalce. Sprostili pa se boste lahko tudi na tlakovani sončni terasi.

Torej, če rabite okrevanje po poškodbah ali operacijah, ali pa zgolj sprostitev v naravnem okolju, s pomočjo čudežne termalne vode, Vam toplo priporočam Terme Topolšica.

Julija Š.

Komentarji